Boeklancering: Educated Drugdealer

Het is een lastige tijd voor een boeklancering. Daarom heb ik er voor gekozen om via de post kaarten te versturen en om een aantal apotheken een bezoekje te brengen. Met creativiteit bereik je veel mensen online. Gelukkig is het persbericht goed ontvangen. En helpen jullie mee met het delen en het online support is geweldig. Hartelijk dank. 

Afgelopen week was ik 3x op de radio. Ik bracht de eerste bestelling naar Apotheek de Peeleres in Assen. De apotheker daar bestelde het boek voor het gehele team en legt een extra exemplaar in de wachtruimte. Dat bracht me op een idee. Ik ging op bezoek bij mijn stagebegeleiders van vroeger en bracht ze een boek als inkijkexemplaar voor de wachtruimte. Ik was bij de apotheekhoudende huisarts in de regio om het boek te brengen. En ook de doktersassistenten daar wilden het boek graag lezen.

Niet te vergeten: Ik bracht het boek naar mijn eigen apotheker Petra! Zij was al net zo enthousiast. En ze gaat de narrowcasting over het boek op het wachtkamerscherm zetten. Als dat klaar is maak ik een foto. Hieronder een paar kiekjes.

Het is mijn doel om zoveel mogelijk patiënten een inkijkje te geven in de wereld achter de balie van de apotheek. Nu ik de eerste boekrecensies binnen krijg. Zie ik dat het werkt. Mensen begrijpen opeens wat we doen en waarom. Mijn reis begint nu pas.

Ik wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen de waarde van de apothekersassistent zien!

Boekrecensies

De boekrecensies zijn overweldigend. Ik ben er heel trots op. Ik hoop dat iedereen de moeite wil nemen om een recensie te plaatsen.

Waar verkrijgbaar
‘Educated Drugdealer’ is vanaf nu overal in Nederland en Vlaanderen verkrijgbaar, zowel als softcover en als e-book, via de reguliere boekhandels of via de website van de uitgever ISBN: 9789083166711 .

Apotheek Goodies

Naast het boek heb ik besloten om de apotheek goodies shop weer tot leven te roepen. Ik kreeg redelijk wat verzoekjes met de vraag om weer tasjes truien en keycords te leveren. En ach we zijn nu toch 3x per dag bezig met het verzenden van bestellingen dus dat is een kleine moeite. Er heeft alleen wel een kleine naamswijziging plaatsgevonden. De shop heet nu Ellen’s store. Neem gerust een kijkje. Hier kun je ook het boek bestellen. Alles wordt met zorg gemaakt en dat duurt altijd even. Wil je een cadeau bestellen voor een collega, zorg dat dat je op tijd besteld. Of mail van te voren naar via de contactpagina.

Advertentie