Columniste bij UA

14 DECEMBER 2021

Baliepraat – Ellen Kruize Kok

Ik ben gevraagd om columniste te worden voor UA-magazine en dat vind ik een eer. Op deze plek zal ik mijn belevenissen als apothekersassistent met jullie gaan delen. In deze eerste column leer je me alvast een beetje kennen.

Het begin

Tijdens mijn kennismaking met de farmacie heb ik gemerkt dat de verhalen van de wat oudere collega’s mij inspireerden. Tijdens de pauzes hing ik zowat aan hun lippen. Herken je dat ook?

Oudere collega’s die hun kennis en prachtige anekdotes met me wilden delen, het contact met de patiënten, het af en toe bereiden van geneesmiddelen… Het bevestigde voor mij dat ik de juiste keuze had gemaakt aan het einde van de middelbare school. Er is zoveel te beleven als apothekersassistent.

Natuurlijk begon de opleiding voor mij in 2005 vooral met bereiden. Daarna volgden farmaceutische patiëntenzorg en een stage in meerdere openbare apotheken. Ik was altijd op zoek naar verhalen van vroeger en naar de ervaringen van andere mensen. Na het behalen van mijn diploma heb ik gemerkt dat je nog veel moet leren als beginnende apothekersassistent. Gelukkig was daar tijdens het werk in de apotheek de mogelijkheid voor.

Helaas is aan mijn carrière als apothekersassistent in de openbare apotheek een abrupt einde gekomen. Lees verder


Voor iedereen die UA niet krijgt: Je kunt je aanmelden voor de online gratis account en alle nummers teruglezen.

Mijn missie

Ik wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen de waarde van de apothekersassistent zien! Via mijn boek en blogs hoop ik patiënten te bereiken en jij kan daar aan bijdragen. Mail me met mooie inspirerende verhalen. Ik geef jullie graag een podium. Natuurlijk kan ik je ook helpen om het verhaal te vertellen of anoniem iets plaatsen. Dus wees niet bang.

ps. Spam me met foto’s en recensies over het boek. Ik wil het allemaal van jullie horen. Contact

Hartelijk groet,

Ellen

Boekrecensies

De boekrecensies zijn overweldigend. Ik ben er heel trots op. Ik hoop dat iedereen de moeite wil nemen om een recensie te plaatsen.

Waar verkrijgbaar
‘Educated Drugdealer’ is vanaf nu overal in Nederland en België verkrijgbaar, zowel als softcover en als e-book, via de reguliere boekhandels of via de website van de uitgever ISBN: 9789083166711 .

Apotheek Goodies

Naast het boek heb ik besloten om de apotheek goodies shop weer tot leven te roepen. Ik kreeg redelijk wat verzoekjes met de vraag om weer tasjes truien en keycords te leveren. En ach we zijn nu toch 3x per dag bezig met het verzenden van bestellingen dus dat is een kleine moeite. Er heeft alleen wel een kleine naamswijziging plaatsgevonden. De shop heet nu Ellen’s store. Neem gerust een kijkje. Hier kun je ook het boek bestellen. Alles wordt met zorg gemaakt en dat duurt altijd even. Wil je een cadeau bestellen voor een collega, zorg dat dat je op tijd besteld. Of mail van te voren naar via de contactpagina.

Groet,

Ellen Kruize

Waarheen?

Wij zijn verhuisd

Hier kan je nu alle nieuwe blogs vinden: https://ellensocial.nl/category/blog/apothekersassistentenblog

Nieuws uit de farmacie
https://ellensocial.nl/nieuws/apotheek-nieuws

Krijg je geen e-mails meer?

Hier kan je elke week het nieuws uit de farmacie zien en krijg je nieuwe blogs binnen.
https://ellensocial.nl/over-ellen/nieuwsbrief

Bijvoorbeeld exclusieve goodies, hoofdstukken uit het boek of kortingen.

Waar is de shop?

Hier kan je alle items bekijken: https://ellensocial.nl/winkel

Welke socials kan ik volgen?

Blijf op de hoogte van de leukste posts op de socials

We gaan gewoon door! Maar nu hebben we wat meer tools om dingen mooier weer te geven en alles op één platform is wel zo overzichtelijk.

Wie ben ik

Ellen Kruize


“Ik begon mijn carrière in 2005 als apothekersassistent. In 2013 kwam aan die carrière een abrupt einde. Ik liet het er niet bij zitten en ik ben ondernemer geworden en vandaag de dag ben ik communicatie adviseur. Mijn hart ligt nog steeds bij de zorg. Daarom ben ik een boek gaan schrijven en blijf ik mijn collega’s in de apotheek steunen waar ik kan.”

Yes, mijn boek is leverbaar!
Een boek over mijn leven als apothekersassistente. Van de eerste kijkdag in de apotheek, de opleiding, naar stage en verder. Naast mijn eigen verhaal komen ook collega’s aan het woord allen vanuit een verschillend perspectief. Het zijn heerlijke anekdotes om te lezen. Ik wil heel graag patiënten een kijkje geven achter de balie van de apotheek. Samen bereiken we meer. Lees de boekrecensies.


Heb je het boek gelezen? Stuur je me dan een e-mail? Ik ben heel benieuwd naar je mening. Ik ben een bezige bij. Via mijn eigen website www.ellensocial.nl werk ik als communicatie adviseur.

Apotheek

Huisartsenpraktijk

Zorg

Nieuwe blog: https://hartvoordezorg.home.blog/

Nieuwste berichten

Advertentie