Ellen: Een podcast: Over mij?

Met vallen en opstaan: De spontane uitnodiging voor deze podcast kon ik niet af slaan.

Het was fijn om stil te staan bij mijn eigen tegenslagen. Dat klinkt vreemd, maar het brengt je weer nieuwe dingen en inzichten. Het besef van waar je vandaan komt en je plek nu. Je kijkt zelf op zo’n moment zo anders naar de wereld, dan dat je nu terug kijkt. Een tegenslag en jouw gevoel in die situatie is een tijdelijk iets. Altijd komen er weer andere tijden. Als rasoptimist blijf ik altijd mijn dromen waar maken. Ondernemen is mijn passie.

Ik had nooit verwacht dat iemand mij ooit zou vragen om een podcast samen op te nemen… over mij. Wie wil dat nou horen?

Knijp me even…

Waar gaat deze podcast over

Seyfullah Semen: In de apotheek begon Ellen Kruize Kok haar carrière, maar alles veranderde na haar eerste bevalling. Ze kreeg namelijk bepaalde complicaties waardoor haar gezondheid het niet meer toe liet om met haar werk in de apotheek door te gaan.

Ze besloot om een onderneemster te worden. Ze heeft hierna ook een Facebook groep gemaakt, waar op dit moment duizenden mensen waarde leveren. Naast dit allemaal beheert Ellen ook een blog. Alsof dit allemaal niet genoeg was heeft ze ook nog eens een boek geschreven die sinds kort te koop is.

Dit is waarom ik een podcast MOEST opnemen met Ellen. Ze is een buitengewoon bijzonder mens. Binnenkort zal de podcast te beluisteren zijn. Hierbij alvast een kort fragment van een prachtig gesprek.

Groet,

Ellen Kruize

Waarheen?

Wij zijn verhuisd

Hier kan je nu alle nieuwe blogs vinden: https://ellensocial.nl/category/blog/apothekersassistentenblog

Nieuws uit de farmacie
https://ellensocial.nl/nieuws/apotheek-nieuws

Krijg je geen e-mails meer?

Hier kan je elke week het nieuws uit de farmacie zien en krijg je nieuwe blogs binnen.
https://ellensocial.nl/over-ellen/nieuwsbrief

Bijvoorbeeld exclusieve goodies, hoofdstukken uit het boek of kortingen.

Waar is de shop?

Hier kan je alle items bekijken: https://ellensocial.nl/winkel

Welke socials kan ik volgen?

Blijf op de hoogte van de leukste posts op de socials

We gaan gewoon door! Maar nu hebben we wat meer tools om dingen mooier weer te geven en alles op één platform is wel zo overzichtelijk.

Wie ben ik

Ellen Kruize


“Ik begon mijn carrière in 2005 als apothekersassistent. In 2013 kwam aan die carrière een abrupt einde. Ik liet het er niet bij zitten en ik ben ondernemer geworden en vandaag de dag ben ik communicatie adviseur. Mijn hart ligt nog steeds bij de zorg. Daarom ben ik een boek gaan schrijven en blijf ik mijn collega’s in de apotheek steunen waar ik kan.”

Yes, mijn boek is leverbaar!
Een boek over mijn leven als apothekersassistente. Van de eerste kijkdag in de apotheek, de opleiding, naar stage en verder. Naast mijn eigen verhaal komen ook collega’s aan het woord allen vanuit een verschillend perspectief. Het zijn heerlijke anekdotes om te lezen. Ik wil heel graag patiënten een kijkje geven achter de balie van de apotheek. Samen bereiken we meer. Lees de boekrecensies.


Heb je het boek gelezen? Stuur je me dan een e-mail? Ik ben heel benieuwd naar je mening. Ik ben een bezige bij. Via mijn eigen website www.ellensocial.nl werk ik als communicatie adviseur.

Apotheek

Huisartsenpraktijk

Zorg

Nieuwe blog: https://hartvoordezorg.home.blog/

Nieuwste berichten

Advertentie