Leuk om te weten wat zich achter de schermen afspeelt

Hier enkele voorbeelden:

💊 “Geef me gewoon die pillen en plak er een sticker op, dan kan ik weer naar huis!” 💉

Wat er achter de balie gebeurt weet niemand: Lades vol doosjes, vitrines vol tubes, witte jassen en een mysterieuze sfeer; ik heb het natuurlijk over de apotheek.

Wat hebben de reviews over het boek voor effect op ons werk in de apotheek?

Op onze pagina kan je een review plaatsen als je dat leuk vindt. Wat ook leuk is, is een review via een lezerscommunity. Die heb je op verschillende plekken. Hiermee steun je de auteur en als je in de apotheek werk, zorg je voor meer aandacht voor het werk wat we doen. Als dit boek in de top 10.000 op een hoge plek komt of kan blijven dan gaan meer mensen het lezen. Dan krijgen we meer bekendheid over ons werk.

Denk dus even aan de patiënt en onze informatievoorziening. Een prachtig vak waar we meer over moeten vertellen. Ik denk dat dit boek een bijdrage levert. Wij kunnen nog meer doen. Zo heb ik bijvoorbeeld narrowcasting gemaakt die je in de wachtkamer kunt presenteren. Maar wat kan jij doen om meer te laten zien?

Waarom zou een patiënt dit boek moeten lezen?

Hier kan je een review plaatsen met je e-mailadres:

https://www.hebban.nl/boek/educated-drugdealer-een-kijkje-in-het-leven-van-de-apothekersassistent-blogbundel-ellen-kruize-kok

Groet,

Ellen Kruize

Waarheen?

Wij zijn verhuisd

Hier kan je nu alle nieuwe blogs vinden: https://ellensocial.nl/category/blog/apothekersassistentenblog

Nieuws uit de farmacie
https://ellensocial.nl/nieuws/apotheek-nieuws

Krijg je geen e-mails meer?

Hier kan je elke week het nieuws uit de farmacie zien en krijg je nieuwe blogs binnen.
https://ellensocial.nl/over-ellen/nieuwsbrief

Bijvoorbeeld exclusieve goodies, hoofdstukken uit het boek of kortingen.

Waar is de shop?

Hier kan je alle items bekijken: https://ellensocial.nl/winkel

Welke socials kan ik volgen?

Blijf op de hoogte van de leukste posts op de socials

We gaan gewoon door! Maar nu hebben we wat meer tools om dingen mooier weer te geven en alles op één platform is wel zo overzichtelijk.

Wie ben ik

Ellen Kruize


“Ik begon mijn carrière in 2005 als apothekersassistent. In 2013 kwam aan die carrière een abrupt einde. Ik liet het er niet bij zitten en ik ben ondernemer geworden en vandaag de dag ben ik communicatie adviseur. Mijn hart ligt nog steeds bij de zorg. Daarom ben ik een boek gaan schrijven en blijf ik mijn collega’s in de apotheek steunen waar ik kan.”

Yes, mijn boek is leverbaar!
Een boek over mijn leven als apothekersassistente. Van de eerste kijkdag in de apotheek, de opleiding, naar stage en verder. Naast mijn eigen verhaal komen ook collega’s aan het woord allen vanuit een verschillend perspectief. Het zijn heerlijke anekdotes om te lezen. Ik wil heel graag patiënten een kijkje geven achter de balie van de apotheek. Samen bereiken we meer. Lees de boekrecensies.


Heb je het boek gelezen? Stuur je me dan een e-mail? Ik ben heel benieuwd naar je mening. Ik ben een bezige bij. Via mijn eigen website www.ellensocial.nl werk ik als communicatie adviseur.

Apotheek

Huisartsenpraktijk

Zorg

Nieuwe blog: https://hartvoordezorg.home.blog/

Nieuwste berichten

Advertentie