Benzomoe – ‘Het is een Cadeautje!’ – gastblog Aaltine apothekersassistente

Misschien herkennen jullie het wel; je levert voor de tiende keer die dag het doosje slaapmiddelen af, rekent keurig af en wenst die persoon een hele fijne dag en je zegt het niet hardop maar denkt het misschien wel; tot over 30 dagen!

Mijn naam is Aaltine Bakker en op de maand af 20 jaar werkzaam in de apotheek. Nog even terugkomend op die gedachten van die 30 dagen, deze groep slaapmiddel gebruikers hebben mij de afgelopen jaren heel veel contactmomenten aan de balie opgeleverd.

Tijdens zo’n afhaalmoment ging bij mij steeds meer het verlangen groeien om niet meer alleen die hele fijne dag te wensen, maar ook een fijne nachtrust met een gezonde slaap. We weten allemaal wat er voor nare bijwerkingen aan deze tabletten zitten. Ik noem er zomaar een paar; sufheid overdag, je geheugen werkt minder en als je ouder bent is de kans vele malen groter op een val met botbreuken tot gevolg. Misschien wel handig om gelijk te vertellen dat ik zeker niet de illusie heb om iedereen van de slaapmiddelen af te praten, maar wel tijdens deze afhaalmomenten (12 per jaar zo uit mijn hoofd gerekend) mensen bewuster te maken van het gebruik van deze middelen en om zo bij die misschien nu wel 100ste uitgifte te kunnen zeggen:

Lees verder op EllenSocial.nl: BLOG: apothekersassistentenblog

https://ellensocial.nl/category/blog/apothekersassistentenblog

We gaan langzaam verhuizen 😉

Groet,

Ellen Kruize

Waarheen?

Wij zijn verhuisd

Hier kan je nu alle nieuwe blogs vinden: https://ellensocial.nl/category/blog/apothekersassistentenblog

Nieuws uit de farmacie
https://ellensocial.nl/nieuws/apotheek-nieuws

Krijg je geen e-mails meer?

Hier kan je elke week het nieuws uit de farmacie zien en krijg je nieuwe blogs binnen.
https://ellensocial.nl/over-ellen/nieuwsbrief

Bijvoorbeeld exclusieve goodies, hoofdstukken uit het boek of kortingen.

Waar is de shop?

Hier kan je alle items bekijken: https://ellensocial.nl/winkel

Welke socials kan ik volgen?

Blijf op de hoogte van de leukste posts op de socials

We gaan gewoon door! Maar nu hebben we wat meer tools om dingen mooier weer te geven en alles op één platform is wel zo overzichtelijk.

Wie ben ik

Ellen Kruize


“Ik begon mijn carrière in 2005 als apothekersassistent. In 2013 kwam aan die carrière een abrupt einde. Ik liet het er niet bij zitten en ik ben ondernemer geworden en vandaag de dag ben ik communicatie adviseur. Mijn hart ligt nog steeds bij de zorg. Daarom ben ik een boek gaan schrijven en blijf ik mijn collega’s in de apotheek steunen waar ik kan.”

Yes, mijn boek is leverbaar!
Een boek over mijn leven als apothekersassistente. Van de eerste kijkdag in de apotheek, de opleiding, naar stage en verder. Naast mijn eigen verhaal komen ook collega’s aan het woord allen vanuit een verschillend perspectief. Het zijn heerlijke anekdotes om te lezen. Ik wil heel graag patiënten een kijkje geven achter de balie van de apotheek. Samen bereiken we meer. Lees de boekrecensies.


Heb je het boek gelezen? Stuur je me dan een e-mail? Ik ben heel benieuwd naar je mening. Ik ben een bezige bij. Via mijn eigen website www.ellensocial.nl werk ik als communicatie adviseur.

Apotheek

Huisartsenpraktijk

Zorg

Nieuwe blog: https://hartvoordezorg.home.blog/

Nieuwste berichten

Advertentie