De druppel die de emmer deed overlopen? Agressie in de apotheek

We hebben tegenwoordig veel te maken met agressie in de apotheek. Dat blijkt ook weer uit een enquête die de NOS in samenwerking met de KNMP heeft gehouden. Dat doet pijn. Eerlijk gezegd, het breekt mijn hart. We hebben een prachtig vak en helaas zitten daar ook mindere kanten aan. Toch ben ik heel blij met de aandacht voor het werk van de apothekersassistent.

Afgelopen woensdagochtend 20-7-2022 ontving ik een telefoontje van de NOS. Zij vonden mij online omdat ze zochten naar informatie over agressie in de apotheek. . Ik legde uit dat ik graag aandacht voor het werk van de apothekersassistent wil. Dat is waarom ik schrijf en verhalen deel op de blog en via mijn boek. Samen met collega’s laat ik zien dat er mensen achter de balie staan die zorgen vanuit hun hart. Ja, daar hoort ook de agressie aan de balie bij. Maar er is meer dan dat.

Er is een groot tekort aan apothekersassistenten. Natuurlijk stoppen er collega’s omdat de agressie

Lees verder: https://ellensocial.nl/ellen-kruize-over-agressie-in-de-apotheek

Groet,

Ellen Kruize

Waarheen?

Wij zijn verhuisd

Hier kan je nu alle nieuwe blogs vinden: https://ellensocial.nl/category/blog/apothekersassistentenblog

Nieuws uit de farmacie
https://ellensocial.nl/nieuws/apotheek-nieuws

Krijg je geen e-mails meer?

Hier kan je elke week het nieuws uit de farmacie zien en krijg je nieuwe blogs binnen.
https://ellensocial.nl/over-ellen/nieuwsbrief

Bijvoorbeeld exclusieve goodies, hoofdstukken uit het boek of kortingen.

Waar is de shop?

Hier kan je alle items bekijken: https://ellensocial.nl/winkel

Welke socials kan ik volgen?

Blijf op de hoogte van de leukste posts op de socials

We gaan gewoon door! Maar nu hebben we wat meer tools om dingen mooier weer te geven en alles op één platform is wel zo overzichtelijk.

Wie ben ik

Ellen Kruize


“Ik begon mijn carrière in 2005 als apothekersassistent. In 2013 kwam aan die carrière een abrupt einde. Ik liet het er niet bij zitten en ik ben ondernemer geworden en vandaag de dag ben ik communicatie adviseur. Mijn hart ligt nog steeds bij de zorg. Daarom ben ik een boek gaan schrijven en blijf ik mijn collega’s in de apotheek steunen waar ik kan.”

Yes, mijn boek is leverbaar!
Een boek over mijn leven als apothekersassistente. Van de eerste kijkdag in de apotheek, de opleiding, naar stage en verder. Naast mijn eigen verhaal komen ook collega’s aan het woord allen vanuit een verschillend perspectief. Het zijn heerlijke anekdotes om te lezen. Ik wil heel graag patiënten een kijkje geven achter de balie van de apotheek. Samen bereiken we meer. Lees de boekrecensies.


Heb je het boek gelezen? Stuur je me dan een e-mail? Ik ben heel benieuwd naar je mening. Ik ben een bezige bij. Via mijn eigen website www.ellensocial.nl werk ik als communicatie adviseur.

Apotheek

Huisartsenpraktijk

Zorg

Nieuwe blog: https://hartvoordezorg.home.blog/

Nieuwste berichten

Advertentie