Nieuw boek: Verhalen uit de apotheek

Via ellensocial.nl
Verhalen uit de apotheek van Ellen Kruize Kok en diverse gastblogs van collega zorgverleners.
ISBN 9789083166766

We belichten in dit deel de diverse functies binnen de apotheek. Om inzicht te geven in onze werkzaamheden. Wat zijn de taken van een apotheker? Wat doet een farmaceutisch consulent of farmakundige? Hoe was het vroeger in een apotheek?

Praktijkverhalen van en over apothekers, de apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, de farmakundigen, pharmacy practitioners, doktersassistenten en nog vele extra’s.

Dit is het vervolg op het boek Educated Drugdealer – Een kijkje in het leven van een apothekersassistente geschreven door Ellen Kruize Kok, ISBN 9789083166711

Leverbaar in november 2022. Bestel

Over de auteur
Ellen Kruize Kok begon haar carrière in 2005 als apothekersassistent. Begin 2013 kwam aan die carrière als apothekersassistente een abrupt einde. Tijdens de zwangerschap ging het mis. Ellen liet het er niet bij zitten en startte een uitzendbureau voor apotheek en huisarts op. Ze richtte later de apothekersassistentenblog op en heeft een grote community met volgers. Toen ze ontdekte dat ze goed was met online communicatie, heeft ze zich daar volledig op gericht.

Vandaag de dag is ze communicatieadviseur en uitgever van haar eigen boek. Haar hart ligt nog steeds bij de zorg. Er zijn zoveel verhalen te delen en daarom is ze een boek gaan schrijven, zodat alle lezers kunnen ervaren hoe het er achter de balie aan toegaat. Ze blijft haar collega’s in de apotheek steunen waar ze kan. Ze hoopte met haar debuut ‘Educated Drugdealer‘ als auteur op meer begrip voor het werk van haar collega’s in de apotheek en doet een boekje open over deze geheimzinnige wereld.  Dat is gelukt. Nu schrijft ze verder aan meerdere publicaties. Je kent haar misschien wel van haar blogs & columns uit de apotheek of via social media. Binnen drie maanden werden er al meer dan 2000 exemplaren verkocht van haar eerste boek.

De eerste reactie van lezers
‘De medewerkers in de apotheek hebben het zwaar. Uitleggen van regels van de zorgverzekeraar en zelf de ellende over zich heen krijgen. Mede daardoor een tekort aan personeel in vele apotheken. In dit 2e boek van Ellen Kruize worden weer achtergronden belicht waardoor ,hopelijk, zowel het begrip bij het publiek als de interesse voor dit mooie beroep wordt vergroot.’
Paul Stoutenberg, apotheker

‘Geschreven door medewerkers uit apotheken – realistische, herkenbare, ontroerende en mooie verhalen.’
Nathalie Beijersbergen, apotheker

‘Verhalen uit de apotheek’ is als als paperback te bestellen via Uitgeverij E&E en de reguliere boekhandels. Koop lokaal en steun lokale ondernemers.

Advertentie