Over

DE APOTHEKERSASSISTENTEN BLOG

Ellen Kruize Kok begon haar carrière in 2005 als apothekersassistent. In haar boek ‘Educated Drugdealer’ laat ze patiënten zien hoe het er in de apotheek achter de balie aan toe gaat.

Begin 2013 kwam aan die carrière als apothekersassistente een abrupt einde. Tijdens de zwangerschap ging het mis. Toch stond Ellen op en werd zelfstandig ondernemer. Ze startte een uitzendbureau in haar eigen branche: de farmacie. Ze richtte de apothekersassistentenblog op en heeft een grote community met volgers. Toen ze ontdekte dat ze goed was met online communicatie, heeft ze zich daar volledig op gericht en haar uitzendbureau van de hand gedaan na 4 jaar. Vandaag de dag is ze communicatie adviseur.

Haar hart ligt nog steeds bij de zorg. Daarom is ze een boek gaan schrijven, zodat patiënten kunnen lezen via korte verhalen hoe het er achter de balie aan toe gaat. Ze blijft haar collega’s in de apotheek steunen waar ze kan.

Inmiddels is het boek beschikbaar: Educated Drugdealer

Wil je echt goed op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Heb je vragen of suggesties neem dan contact op.

Onze nieuwsbrief

  • Onze blogs
  • Nieuws uit de farmacie
  • De leukste downloads

Hieronder lees je nog iets meer over mij.

Groet,

Ellen Kruize

Waarheen?

Wij zijn verhuisd

Hier kan je nu alle nieuwe blogs vinden: https://ellensocial.nl/category/blog/apothekersassistentenblog

Nieuws uit de farmacie
https://ellensocial.nl/nieuws/apotheek-nieuws

Krijg je geen e-mails meer?

Hier kan je elke week het nieuws uit de farmacie zien en krijg je nieuwe blogs binnen.
https://ellensocial.nl/over-ellen/nieuwsbrief

Bijvoorbeeld exclusieve goodies, hoofdstukken uit het boek of kortingen.

Waar is de shop?

Hier kan je alle items bekijken: https://ellensocial.nl/winkel

Welke socials kan ik volgen?

Blijf op de hoogte van de leukste posts op de socials

We gaan gewoon door! Maar nu hebben we wat meer tools om dingen mooier weer te geven en alles op één platform is wel zo overzichtelijk.

Wie ben ik

Ellen Kruize


“Ik begon mijn carrière in 2005 als apothekersassistent. In 2013 kwam aan die carrière een abrupt einde. Ik liet het er niet bij zitten en ik ben ondernemer geworden en vandaag de dag ben ik communicatie adviseur. Mijn hart ligt nog steeds bij de zorg. Daarom ben ik een boek gaan schrijven en blijf ik mijn collega’s in de apotheek steunen waar ik kan.”

Yes, mijn boek is leverbaar!
Een boek over mijn leven als apothekersassistente. Van de eerste kijkdag in de apotheek, de opleiding, naar stage en verder. Naast mijn eigen verhaal komen ook collega’s aan het woord allen vanuit een verschillend perspectief. Het zijn heerlijke anekdotes om te lezen. Ik wil heel graag patiënten een kijkje geven achter de balie van de apotheek. Samen bereiken we meer. Lees de boekrecensies.


Heb je het boek gelezen? Stuur je me dan een e-mail? Ik ben heel benieuwd naar je mening. Ik ben een bezige bij. Via mijn eigen website www.ellensocial.nl werk ik als communicatie adviseur.

Apotheek

Huisartsenpraktijk

Zorg

Nieuwe blog: https://hartvoordezorg.home.blog/

Nieuwste berichten